cool hit counter

Boboiboy Halilintar Kuasa 3

  • 3 min read
  • Mar 23, 2021

1 Sejarah 11 Musim 1 Episod 2 12 Musim 3 Episod 25 13 BoBoiBoy. 1 Sejarah 11 BoBoiBoy 12 BoBoiBoy.


Animasi Boboiboy Galaxy Animonsta Animasi Film Anak Film Petualangan

2332 likes 103 talking about this.

Boboiboy halilintar kuasa 3. BoBoiBoy akan menyeru slogan kata ini apabila setiap kali dia hendak berpecah kepada tiga. The Movie 13 BoBoiBoy Galaxy 2 Kuasa 3 Rupa 4 Perwatakan 5 Kemunculan 51 BoBoiBoy. Boboiboy halilintar adalah salah satu kuase dari boboiboy yg memiliki 3 kuase.

Yaya Ying Gopal dan Fang BoBoiBoy berusaha menghalangi Adu Du alien berkepala kotak dan berwarna hijau bersama. Pemecahan Elemental merupakan kuasa terkuat BoBoiBoy yang membolehkan dia untuk berpecah menjadi tiga lima atau tujuh dengan Kuasa Elemental masing-masing. BoBoiBoy vs Ejo Jo Bahagian 1 merupakan episod pertama dalam musim ketiga siri BoBoiBoy.

Boboiboy Halilintar bersama Adu Du menyerang Ejo Jo dengan laser pemusnah robot Mukalakus hingga kaca pelindung jam kuasa pecah sehingga jam kuasa terlempar ke tanah sehingga Ejo Jo dapat dikalahkan. A Kawan appa b Kawan papa zola c Kawan Boboiboy 4 Kuasa apakah yang boboiboy tidak tunjuk. Pedang Halilintar merupakan versi naik taraf bagi Keris Petir yang digunakan oleh BoBoiBoy Halilintar.

Our developers have published 5 games with boboiboy sfera kuasa and the last game is Boboiboy and Fang that have been published on 26102015 1211. BoBoiBoy adalah sebuah serial animasi Malaysia yang diproduksi oleh Animonsta StudiosSerial animasi ini menceritakan tentang seorang anak yang memiliki kekuatan luar biasa untuk melawan makhluk asing yang ingin menyerang BumiBersama keempat temannya. Slogan kata ini pertama kali disebut dalam Musim 1 Episod 2.

Salah satu kekuatan terkuat BoBoiBoy yang terbaru yang membolehkan dia berpecah menjadi lima yaitu BoBoiBoy Halilintar BoBoiBoy Topan BoBoiBoy Gempa BoBoiBoy Blaze dan BoBoiBoy Es. Tombak Halilintar merupakan senjata utama bagi BoBoiBoy Halilintar dalam BoBoiBoy. Episod ini disiarkan di TV3 pada 5 Januari 2014.

2820 likes 157 talking about this. 1 Ini boboiboy apa. A Kuasa graviti b Kuasa halilintar 3 Gopal siapa.

BoBoiBoy Kuasa Tiga merupakan slogan kata istimewa BoBoiBoy. 1 Sejarah 2 Kuasa 3 Trivia 4 Galeri 5 Lihat juga Senjata ini digunakan dalam BoBoiBoy. A Boboiboy frostfire b Boboiboy supra c Boboiboy kristal 2 Yaya ada kuasa apa.

Saiznya lebih panjang dari Pedang Halilintar. Episod ini mengisahkan tentang sambungan pertarungan antara BoBoiBoy dengan Ejo Jo dari Musim 2 Episod 13. BoBoiBoy Angin BoBoiBoy Tanah dan BoBoiBoy Air dalam komik jilid ke-5 BoBoiBoy Petir BoBoiBoy Api dan BoBoiBoy Daun dalam komik jilid ke-5 BoBoiBoy Kuasa Lima.

The Movie 14 BoBoiBoy Galaxy 2 Galeri 3 Video Ochobot mendapat akal untuk memberikan kuasa kepada. 1 Reka bentuk 2 Penggunaan 3 Sejarah 4 Kuasa 5 Trivia 6 Galeri 61 Gambar promosi 62 Cekupan skrin Pedang Halilintar direka mempunyai bentuk yang lebih panjang besar dan tajam berbanding Keris Petir dengan mempunyai gerigi di setiap sudut serta berwarna. The Movie di mana BoBoiBoy Halilintar pertama kali menggunakannya untuk dengan melontarkan ke arah Kurita lalu dikombokan dengan Tusukan Bayang oleh Fang.

BoBoiBoy Halilintar merupakan bentuk tahap kedua bagi rupa asalnya iaitu BoBoiBoy Petir yang membuat kemunculan sulungnya dalam Musim 1 Episod 6 setelah BoBoiBoy Petir diseksa oleh Adu Du setelah Adu Du menyedari bahawa BoBoiBoy takut akan belon pecah. 1 Ringkasan 2 Bentuk Elemental 21 Tahap 1 22 Tahap 2 3 Pemecahan Elemental 4 Trivia 5 Galeri 6 Video Pemecahan Elemental merupakan kuasa. 1 Ringkasan 2 Plot 3 Watak 4 Trivia 5 Galeri 6 Video Ejo Jo menyerang BoBoiBoy dengan kuasa Yaya Ying dan Gopal.

Ia merupakan senjata utama baginya. Ochobot dan Tok Aba berhasil menyelamatkan teman-teman dan guru Boboiboy. 1kuasa api 2kuasa ais 3kuasa air 4kuasa taufan 5kuasa solar 6kuasa hililintar 7kuasa taufan 8kuasa gempa 9kuasa kegelapa 10kuasa thorn.

A Boboiboy kristal b Boboiboy halilintar.


Boboiboy Picture S Film Petualangan Gambar Lucu Film Anak


32 Gambar Boboiboy Galaxy The Movie 20 Gambar Lucu Gambar Animasi Kartun Kartun


Boboiboy Kuasa 3 Gambar Animasi Kartun Kartun Ilustrasi Komik


Pertarungan Terkuat Boboiboy Halilintar Vs Taufan Cyclone Kuasa Tujuh Gelap


Boboiboy Galaxy Kartun Gambar Kartun Gambar


Pemenang Popularity Contest Result 6 6 Tempat Ke 1 Boboiboy Halilintar 12 632 Points Fb Film Anak Wallpaper Anime Lucu Film Petualangan


Boboiboy Kuasa Lima Animasi Anak Kucing Kucing


Boboiboy Kuasa 3 Film Anak Kartun Animasi


Boboiboy Kuasa 3 Film Animasi Kartun Film


Hasil Gambar Untuk Foto Boboiboy Kuasa 100 Gambar


Gta 5 Mod Boboiboy Kuasa 3 Vs Boboiboy Kuasa Jahat Youtube Grand Theft Auto Film Artis


Who Is So Cute And Awesome Repost Astroshaw Get Repost Jom Throwback Sikit Rupa Boboiboy Gempa Taufan Dan Halil Film Animasi Kartun Gambar Kartun


Boboiboy Halilintar Kartun Animasi Foto Abstrak


Pin Di Miguel S 7th


15 7 Kuasa Elemental Tahap 3 And Weapon Fan Made Youtube Gambar Animasi Kartun Film Petualangan Animasi


Pin Di Coretancyber Dot Com


Pin Di Boboiboy


Elemental Halilintar Bbb Thunderstrom Season Ii Film Anak Film Animasi Film Petualangan

Related Post :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *